tiistai 16. joulukuuta 2008

HARRASTAISINKO JOUSIAMMUNTAA!

Jousiammunta ei ole voimalaji, vaan taito- ja tekniikkalaji. Sen myötä on mahdollisuus hankkia mukava ja mielenkiintoinen harrastus, joka sopii lähes kaikenikäisille ja antaa motivaatiota oman fyysisen kunnon hoitamiseen.
Sipoon Jouset auttaa sinua eteenpäin uuden harrastuksesi parissa. Seuran välineet ova
t käytettävissäsi harjoitusaikoina, saat pätevää ohjausta väineiden käsittelyssä ja ammuntatekniikassa, opastamme ja neuvomme omien välineiden hankinnassa.
Ammunnan opettelu täysin ominpäin ei ole suotavaa, koska silloin oppii helposti virheellisiä tekniikoita, joiden korjaaminen myöhemmin on työlästä. Aloittelijan kannattaakin kääntyä jousiammuntaseuran puoleen ja sitä kautta päästä ohjattuun lajiopastukseen.
Tekniikkaa hiotaan talvella kaksi kertaa viikossa Nikkilän koulukeskuksen liikuntas
alissa ja kesällä Suursuon jousiammuntakentällä. Pidemälle ehtineet harrastajat ja kilpa-ampujat harjoittelevat talvisin kaksi kertaa viikossa omilla jousilla yhdessä Sinisulkien ja Järvenpään jousiampujien kanssa Hyrylän uimalan ilma-asehallissa. Jouset, taustat ja muut välineet, sekä kentän pidämme kunnossa talkoovoimin. Seura on järjestänyt erilaiselle ryhmillle mahdollisuuksia tutustua jousiammuntaan sekä kesällä että talvikaudella. Pelkästään juniorelle ja aloittelijoille olemme varanneet illan viikossa, joten tervetuloa mukaan! Vi undervisar dig också på svenska i bågskytte.

Kuvassa: seuran sihteeri Anne kilpailuryhmän yhteisharjoituksissa Hyrylässä